Karma-Yoga

Iedereen wordt machteloos gedwongen te handelen volgens de eigenschappen die hij gekregen heeft van de hoedanigheden van
de materiële natuur; daarom kan niemand zelfs maar voor een moment ophouden iets te doen.
Het is niet zo dat de ziel alleen actief is in haar belichaamde staat; integendeel, het is de aard van de ziel dat ze altijd actief is. Zonder de aanwezigheid van de ziel, kan het materiële lichaam niet bewegen. Het lichaam is niet meer dan een levenloos voertuig, dat bestuurd wordt door de ziel, die altijd actief is en zelfs niet voor een moment kan stoppen. De ziel moet daarom betrokken worden in de goede activiteiten van het
Krishna-bewustzijn; zo niet, dan zal ze bezig worden gehouden met activiteiten die haar door de illusionerende energie worden opgelegd.

Meer weten?

Bel: (0031) 630 – 571 448
Email: bhaktasoen@gmail.com
Adres: Petite Somme 5, 6940 Septon-Durbuy, België

” Mijn eerste ontmoeting met Krishna was als een 13-jarige die een zeer algemeen onderzoeksproject deed naar de Hare Krishna-beweging. Op dat moment in mijn leven had ik geen contact gehad met de oosterse cultuur, maar ik had gehoord van de Hare Krishna’s door hun associatie met George Harrison. Een zoekopdracht op internet bracht me snel naar Krishna, waar ik niet alleen een schat aan kennis vond, maar ook behulpzame toegewijde in forums en live chatten die uitermate bereid waren om mijn vragen te beantwoorden en dienden als inspiratie voor mijn daaropvolgende persoonlijke reis naar het Krishna-bewustzijn. ”

Amanda

Student

” Als toegewijde in een seculiere familie, heb ik bijna geen contact met andere toegewijde. Ik zing en lees privé. Krishna is mijn portaal naar de spirituele wereld. Woorden kunnen mijn dankbaarheid niet beschrijven. Daarom zou ik met deze dankbaarheid en nederigheid mijn eerbetuigingen aan jullie allemaal willen aanbieden. ”
-Tony, bedrijfsdirecteur in Noord-Engeland, VK

Tony

Directeur

Begin je Spirituele zoektocht vandaag nog

Verrijk je leven door jezelf spiritueel te ontwikkelen. Krijg op alle grote vragen van het leven voor altijd antwoord. Je bent je in dit leven aan het voorbereiden voor je volgend leven. Het leven stopt niet als je, je lichaam verlaat. Het leven gaat door in een ander lichaam, welke lichaam? dit is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Lees meer hierover in de Bhagavad Gita zoals ze is of bezoek één van onze tempels. Hare! Krishna!